Spuling af dræn i Djursland

Ønsker du at få spulet dræn, er vi oplagte at kontakte.
Især hvis du bor i Rønde, Hornslet, Nimtofte, Grenå eller Ebeltoft.

Mere end 40 års
erfaring

Vi kører ud - uanset terræn

Få et uforpligtende tilbud

Eksperter i spuling af dræn

Vi har stor erfaring med at arbejde med dræn og da vi sætter en ære i veludført arbejde, er det vigtigt for os at levere resultater, der er mere end blot i orden. Igennem en god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og at opgaver løses som ønsket fra kunden. Vi har i alle årerne satset på kvalitet og god service og bygger den dag i dag vores succes på tilfredse kunder. Vi har mere en 40 års erfaring med dræn og kloakservice, og klarer derfor selv komplicerede opgaver hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten.

Hvad er dræn, og hvornår bruger man det?

Dræn benyttes i forbindelse med at lede overskydende vand i et terræn væk, og kan derfor være meget nyttigt, hvis man har haft problemer med vand på et areal. Udover dræn kan vi også hjælpe med omfangsdræn.

Hvorfor er det vigtigt med spuling af dræn?

Drænspuling kan være en meget vigtig opgave at få udført, hvis der eksempelvis er tale om at lede vandet væk fra en mark. Hvis ikke drænet bliver holdt ved lige, kan det føre til oversvømmelse af marken, hvilket kan give langvarige skader af jorden.

Rent faktisk taler man om, at konsekvenserne af et tilstoppet dræn er værre sammenlignet med ikke at have noget dræn, hvorfor det er altafgørende at holde dine dræn ved lige, så de på mest effektiv vis kan lede det overskydende vand væk.

OBS: Vi kan ikke hjælpe med etablering af dræn.

Kontakt os og hør mere om spuling af dræn

Kontakt os angående
spuling af dræn

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker god service, høj kvalitet og fordelagtige priser. Med utallige vellykkede projekter bag os, blandt andet på Djursland og i Midtdjurs, varetager vi opgaver, hvor der er brug for det. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder, når du vælger os som din samarbejdspartner.

Hvis du ønsker arbejde udført på et højt professionelt plan, god service og fordelagtige priser, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 86 39 42 79 eller mail p.ejlersen@mail.dk.

Vi tilbyder alt i kloakservice i Ebeltoft, Hornslet, Rønde og omegn, og har desuden erfaring med spul af gyllerør og septiktanke – Vi ser frem til at høre fra dig!

Det siger vores kunder om os

Katrine Lynøe
Katrine Lynøe
28/08/2023
Superordentlig og professionel service. Kan varmt anbefales.
palle holst
palle holst
27/08/2023
God og hurtig service
Kirsten Holme
Kirsten Holme
24/01/2023
Behageligt møde med flittig mand og god service
Lasse Enøe
Lasse Enøe
08/04/2022
Hurtig og behagelig:) Tak for hjælpen!
Anne-Mette Tolstoy
Anne-Mette Tolstoy
09/04/2021
Fantastisk service. Kompetent, hurtig og behagelig. De ved virkelig, hvad de taler om, og holder hvad de lover. De bedste anbefalinger. Vi bruger fremadrettet kun Midtdjurs Kloakservice.
Allan Damborg
Allan Damborg
25/02/2020
Super god service, hurtige og effektive. Kommer samme dag eller dagen efter. Kan kun anbefale dem
Heidie Bønløkke Bang
Heidie Bønløkke Bang
23/10/2019
Hurtig og dygtig service.
Katrine Torkildsby
Katrine Torkildsby
31/07/2019
Tusen takk for rask og god hjelp 😊