Septiktank på Djursland og Midtdjurs

 – Vi tjekker din septitank.

Siden 1976 har vi varetaget opgaver på hele Østjylland og det har givet os en bred erfaring, der gør os til førende indenfor vores felt.

Mere end 40 års
erfaring

Vi kører ud - uanset terræn

Få et uforpligtende tilbud

Lad os tjekke din septiktank

Skal du have tjekket din septiktank, er Midtdjurs Kloakservice de rette at kontakte. 

Vores store erfaring gør, at vi klarer diverse opgaver på kortest mulige tid og det afspejler sig i en fordelagtig pris i sidste ende. Vi går op i godt håndværk og sætter en ære i veludført arbejde og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at vores arbejdsopgaver løses, så de er mere end blot i orden. Vi ser gerne, at du betragter os som en sparringspartner, der kan hjælpe dig til det bedst mulige resultat til den bedst mulige pris.

Hvad er septiktankens formål?

En septiktanks funktion er at holde på papir, slam og andre affaldsstoffer, der kommer fra det spildevand, der bliver udledt fra din kloak. Når septiktanken er ved at være fyldt, skal den tømmes, så der er plads til nyt skidt og affaldsstoffer. Der ryger masser af snavs og lignende ned i en septiktank i løbet af et år, og tømmes den ikke, kan det medføre, at tanken løber over, så den giver oversvømmelser og på den måde forurener både miljø og grundvand. Efter en tømning af septiktank, bør tanken spules og tjekkes godt igennem for at sørge for at alt skidt er ude, så den kan fortsætte med at gøre, hvad den skal så effektivt som muligt.

Hvad skal du være opmærksom på?

Har du en septiktank på din ejendom, er det vigtigt, at du holder øje med, at tanken holder effektivt på slam, papir og affaldsstoffer. Begynder det at sive fra tanken, er det tegn på, at den er ved at være fyldt, er forstoppet eller har skader. Midtdjurs Kloakservice kan efterhånden kalde sig specialister inden for septiktanke, og vi tjekker gerne din septiktank igennem for at sikre os, at den virker som den skal!

OBS: Vi hverken laver eller nedsænker septiktanke.

Kontakt os og hør mere om tjek af septiktank

Kontakt os i forbindelse med tjek af din septiktank

Vi er de rette at kontakte, når du ønsker en god behandling og veludført arbejde. Med stor erfaring fra blandt andet Djursland og Midtdjurs varetager vi kloakservice i hele Østjylland. Heriblandt byerne Ebeltoft, Hornslet, Rønde og Grenå. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder ved at anvende os som sparringspartner. Vi hjælper bl.a. også med dræn og spul af gyllerør.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Det siger vores kunder om os

Katrine Lynøe
Katrine Lynøe
28/08/2023
Superordentlig og professionel service. Kan varmt anbefales.
palle holst
palle holst
27/08/2023
God og hurtig service
Kirsten Holme
Kirsten Holme
24/01/2023
Behageligt møde med flittig mand og god service
Lasse Enøe
Lasse Enøe
08/04/2022
Hurtig og behagelig:) Tak for hjælpen!
Anne-Mette Tolstoy
Anne-Mette Tolstoy
09/04/2021
Fantastisk service. Kompetent, hurtig og behagelig. De ved virkelig, hvad de taler om, og holder hvad de lover. De bedste anbefalinger. Vi bruger fremadrettet kun Midtdjurs Kloakservice.
Allan Damborg
Allan Damborg
25/02/2020
Super god service, hurtige og effektive. Kommer samme dag eller dagen efter. Kan kun anbefale dem
Heidie Bønløkke Bang
Heidie Bønløkke Bang
23/10/2019
Hurtig og dygtig service.
Katrine Torkildsby
Katrine Torkildsby
31/07/2019
Tusen takk for rask og god hjelp 😊