Kloakrensning på Djursland

Som privatperson kan det godt være svært at vide, hvornår der reelt set er behov for en kloakrensning. Af denne grund er tommelfingerreglen, at hvis du oplever, at enten toilet eller vask er stoppet, skal du have foretaget en kloakrensning.

Mere end 40 års
erfaring

Vi kører ud - uanset terræn

Få et uforpligtende tilbud

Eksperter i kloakrensning

Hos Midtdjurs Kloakservice har vi mere end 40 års erfaring med kloakrensning, hvorfor vi er i stand til at klare din opgave på bedste og mest professionelle vis. Mange af vores kunder har til huse i Ebeltoft, Allingåbro, Rønde og Ørsted, men vi hjælper også meget gerne med din opgave, hvis du bor på resten af Djursland.

Hvornår er der behov for kloakrensning?

Som privatperson kan det godt være svært at vide, hvornår der reelt set er behov for en kloakrensning. Af denne grund er tommelfingerreglen, at hvis du oplever, at enten toilet eller vask er stoppet, skal du have foretaget en kloakrensning. Grunden til, at enten vask eller toilet stopper til, kan typisk findes i, at brønden er stoppet og derfor har brug for en grundig rengøring.

Typisk løses dine kloakproblemer ved enten kloakrensning eller spuling, hvor forskellen mellem disse rengøringsmetoder skal findes i, at kloakrensningen er at foretrække, når der er tale om mindre problemer og forebyggelse, hvorimod spuling er noget grovere, hvor der både fjernes skidt, snavs og affald.

Når vi foretager en kloakrensning, efterser vi grundigt både dine rør og kloak og sikrer, at alt skidtet fjernes, så vandet frit kan løbe uden hindringer. Det kan være forskelligt fra opgave til opgave, om der er behov for slamsugning eller andre former for kloakservice, men inden opgavens start foretager altid vi en kyndig vurdering af problemet, hvorefter vi løser det på bedste vis.

Kontakt os og hør mere om kloakrensning

Kontakt os

Hvis du har et problem med din kloak, eller du blot ønsker at forebygge stoppelse af kloakken med en kloakrensning, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 86 39 42 79 eller på mail p.ejlersen@mail.dk. Udover kloakrensning hjælper vi også med septiktanke, dræn og spuling af gyllerør.

Det siger vores kunder om os

Anne-Mette Tolstoy
Anne-Mette Tolstoy
9. April, 2021.
Fantastisk service. Kompetent, hurtig og behagelig. De ved virkelig, hvad de taler om, og holder hvad de lover. De bedste anbefalinger. Vi bruger fremadrettet kun Midtdjurs Kloakservice.
Allan Damborg
Allan Damborg
25. Februar, 2020.
Super god service, hurtige og effektive. Kommer samme dag eller dagen efter. Kan kun anbefale dem
Heidie Bønløkke Bang
Heidie Bønløkke Bang
23. Oktober, 2019.
Hurtig og dygtig service.
Katrine Torkildsby
Katrine Torkildsby
31. Juli, 2019.
Tusen takk for rask og god hjelp 😊